IW545801 Portugieser Hand-Wound Tourbillon är en lyxig och sofistikerad herrklocka som kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik. Klockans 18K Armor Gold®-hölje ger den en exklusiv look, medan den manuellt uppdragsbara mekanismen garanterar precision och pålitlighet. Med en diameter på 42,4 mm och en svart alligatorläderrem från Santoni passar den perfekt på handleden.

Safirglaset är konvext och har antireflexbeläggning på båda sidor, vilket ger en tydlig bild av den fascinerande tourbillonmekanismen. Den detaljrika urtavlan har romerska siffror och spårade index, vilket ger en klassisk touch. Klockan drivs av en högkvalitativ manuellt uppdragsbar mekanism som ger upp till 48 timmars gångreserv.

[Bild: https://image.kopiorklockorlagra.com/best-IW545801-Portugieser-Hand-Wound-Tourbillon-4.png]

Portugieser-kollektionen från IWC är känd för sin tidlösa design och exceptionella prestanda. IW545801 Portugieser Hand-Wound Tourbillon är inget undantag, och den erbjuder en unik kombination av elegans och mekanisk precision. För finsmakare som uppskattar lyxiga och funktionella tidmätare är denna klocka ett utmärkt val.

[Bild: https://image.kopiorklockorlagra.com/best-IW545801-Portugieser-Hand-Wound-Tourbillon.png]

Om du letar efter en lyxig och sofistikerad herrklocka som kombinerar tradition och innovation, är IW545801 Portugieser Hand-Wound Tourbillon det perfekta valet. Se hela Portugieser-kollektionen från IWC eller utforska fler IWC-klockor .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *