Omega Constellation Sedna Gold Chronometer Replika Klockor 131.58.29.20.55.002 är en vacker och sofistikerad klocka som passar perfekt för alla tillfällen. Den har en dramatisk och bestående design som kännetecknas av sina berömda halvmåne-fasetter och ”Claws” i fallet. Klockan är tillverkad av 18K Sedna ™ guld och har en diamantbelagd ram, pärlemor-pärlemor med diamant timmarkörer och ett datumfönster vid 6 O’klockposition. Händerna, omega-logotypen, konstellationsstjärnan och diamanthållare är också i 18K Sedna ™ guld.

Klockan har ersatt det berömda mono-range armbandet med en vinröd rem i skimrande läder. Remmen är bekväm att bära och ger klockan en elegant touch. Omega Constellation Sedna Gold Chronometer Replika Klockor 131.58.29.20.55.002 är en vacker och elegant klocka som passar perfekt för alla tillfällen. Den är perfekt för att klä upp eller ner och är säker på att imponera på alla som ser den.

Om du letar efter en klocka som är både vacker och sofistikerad är Omega Constellation 44 Sedna Gold Chronometer Replika Klockor 131.58.29.20.55.002 det perfekta valet. Den är perfekt för alla tillfällen och är säker på att imponera på alla som ser den. Beställ din idag på kopiorklockorlagra.com och få gratis frakt och 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *