Santos de Cartier Watch, stor modell, tillverkning. Bezel och fodral i stål och ADLC, stålkronuppsättning med en fasetterad svart syntetisk spinel, svart urtavla, svart stålsvärdformade händer med självlysande material, safirkristall. Första remmen i gummi, den andra remmen i svart alligatorhud, utbytbart stålfällningsspänne. Båda armbanden är utrustade med QuickSwitch utbytbara system. Fallbredd: 39,8 mm, tjocklek: 9,38 mm.

Santos de Cartier Replica Titta på är en klassisk och elegant klocka som passar alla tillfällen. Den är tillverkad av högkvalitativa material, inklusive stål, ADLC och alligatorhud, och har ett automatiskt urverk. Klockan har en svart urtavla med svärdformade händer och självlysande material, vilket gör den lätt att läsa även i mörker. Den är vattentålig till 30 meter och har ett utbytbart stålfällningsspänne.

Santos de Cartier Replica Titta på är det perfekta valet för den som letar efter en lyxig och pålitlig klocka. Den är tillverkad enligt de högsta standarderna och kommer att hålla i många år framöver.

[Cartier]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *