Longines Spirit-kollektionen utökar sitt utbud med en ny modell utrustad med en flyback-funktion. Den drivs av en ny exklusiv Longines-kaliber som är resistent mot magnetism och har en kiselbalansfjäder. Denna exceptionellt exakta rörelse, som certifierats som kronometer av COSC, har en imponerande kraftreserv på 68 timmar.

Exakt och pålitlig
Denna Longines Spirit Flyback-modell utmärker sig med sin raffinerade estetik och noggranna ytbehandlingar, som kombinerar satin, matt, polish och graverade detaljer. Den har en svart solurtavla och en dubbelriktad ram med en svart keramisk insats och självlysande markörer. Det 42 mm stålfodralet kompletteras av en utbytbar brun läderrem med ett fällbart spänne som har ett mikrojusteringssystem för optimal komfort och passform. har fått ett rykte för att producera högkvalitativa klockor som är både estetiskt tilltalande och funktionella.

En hyllning till traditionen
Longines Spirit-kollektionen är en hyllning till Longines långa historia som ledande tillverkare av kronografer. Kollektionen har inspirerats av tidiga 20-talets pilotklockor och har en design som kombinerar nostalgi och modern teknik. Spirit Flyback 42mm Stål är ett välkommet tillägg till denna ikoniska samling. Besök gärna vår webbplats kopiorklockorlagra.com för att lära dig mer och beställa din idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *