Den sofistikerade IW357401-Portofino Automatic 34 är ett mästerverk som tillför elegans och precision till varje handled. Det 18 ct 5N guldfodralet, med en diameter på 34,0 mm, ger en slående kontrast till den mörkröda alligatorläderremmen från Santoni, som har en bredd på 16,0 mm och kan bytas ut snabbt och enkelt.

Urskiva är skyddad av ett antireflexbehandlat safirglas på båda sidor, vilket säkerställer optimal synlighet och hållbarhet. Den schweiziska automatiska urverksrörelsen garanterar en exceptionell noggrannhet och pålitlighet, vilket gör den till en trogen följeslagare i alla situationer.

Denna iögonfallande klocka från IWC är inte bara en tidsmätare utan också ett uttryck för stil och sofistikering. Den är perfekt för den moderna kvinnan som uppskattar både lyx och precision. Med sin utsökta design och pålitliga prestanda kommer IW357401-Portofino Automatic 34 utan tvekan att bli en favorit inom din klocksamling.

IWC klockor är kända för sin exceptionella kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och detta gäller även för IW357401-Portofino Automatic 34. Besök kopiorklockorlagra.com idag för att utforska vårt urval av klockor och hitta den perfekta tidsmätaren för dig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *